Презентація карєрних можливостей

Факультет транспортних систем спільно з Відділом організації сприяння працевлаштуванню студентів  провели презентацію міжнародної транспортно - експедиційної фірми «Global ocean link», яка спеціалізується на організації перевезень вантажів в контейнерах в міжнародному сполученні.

Наближається вручення дипломів і студенти все частіше замислюються над питаннями: «Де знайти роботу?», «Як побудувати кар'єру?», «Як зорієнтуватися на ринку праці?» ,  «З чого починати шлях до мети?».

Для того, щоб допомогти студентам вирішувати ці питання, Факультет транспортних систем спільно з Відділом організації сприяння працевлаштуванню студентів запросили на презентацію представників міжнародної транспортно - експедиційної фірми «Global ocean link», яка спеціалізується на організації перевезень вантажів в контейнерах в міжнародному сполученні.

Студенти, що навчаються за спеціальністю "Транспортні технології" та "Менеджмент", дізналися про напрямки діяльності фірми, вимоги до кандидатів на вакантні місця, про систему стимулювання ефективності роботі співробітників та про перспективи кар’єрного зростання. Гості детально познайомили слухачів з умовами стажування та запросили майбутніх випускників взяти участь в професійний тренінгах, що проводить «Global ocean link».

Відділ організації сприяння працевлаштуванню студентів дякує учасникам заходу та бажає всім студентам та випускникам університету знайти роботу своєї мрії.


Вверх