Тренінг-семінар «Успішне працевлаштування. Технологія активного пошуку роботи».

Для здобувачів вищої освіти, що навчаються на четвертому курсі за спеціальністю Транспортні технології (на автомобільному транспорті), Відділом організації сприяння працевлаштуванню студентів проведено тренінг-семінар «Успішне працевлаштування. Технологія активного пошуку роботи».

Відділом організації сприяння працевлаштуванню студентів для здобувачів вищої освіти, що навчаються на четвертому курсі за спеціальністю Транспортні технології (на автомобільному транспорті), проведено тренінг-семінар «Успішне працевлаштування. Технологія активного пошуку роботи». Мета тренінгу – познайомити слухачів з технологією складання професійного резюме, супровідного та  рекомендаційного листів, складання портфоліо випускника вишу, навчити правильно визначати і практично демонструвати навички і характеристики, які потрібні для успішного влаштування на роботу за фахом.

Інформація була цікавою для студентів. В ході тренінгу вони познайомилися з актуальними вакансіями та проявили активність, взявши участь у рольовій грі «Співбесіда з роботодавцем». Всі учасники заходу отримали сертифікати про проходження семінару-тренінгу, а найбільш активні - ще й подарунки.

Дякуємо всім учасникам за активну позицію.

Запис на тренінги продовжується. Щоб записатися на тренінг або отримати консультацію з питань складання резюме, складання психологічного профілю чи кар'єрних переваг, звертайтеся до Відділу організації сприяння працевлаштуванню студентів к. 231, т. (057) 707-37-89   


Nach oben