Онлайн-практикум від Career Hub і програми «Мріємо та діємо».

Відділ організації сприяння працевлаштуванню студентів запрошує здобувачів вищої освіти до участі в онлайн-практикумі  з написання  резюме та проходження співбесід, що буде проходити за участі HR спеціалістів від провідних компаній України.

Як правильно написати резюме та успішно пройти співбесіду, щоб отримати роботу мрії? Потренуйся проходити співбесіду зі справжніми HR-профі на онлайн-практикумі від Career Hub і програми «Мріємо та діємо». 

Коли: 24 червня 2021 року, 16:00 – 18:00 

Де: онлайн (ZOOM)

Спікерки:

HR-менеджер/ки та рекрутер/ки компаній lifecell, UKRSIBBANK BNP Paribas Group, Райффайзен Банк Аваль, Альфа-Банк, KPMG Ukraine та кар’єрні консультант/ки Career Hub

Що ти робитимеш на тренінгу:

дізнаєшся, як зробити свою співбесіду і резюме справді крутими

за бажанням пройдеш тестову співбесіду в режимі реального часу з HR-профі

отримаєш зворотний зв’язок і відповіді на свої питання про працевлаштування, почуєш про кар’єрні можливості від топових українських компаній, Career Hub і програми «Мріємо та діємо».

Як взяти участь: Участь безкоштовна за умови реєстрації та мотивації.

Зареєструйся, завантаж своє резюме, якщо хочеш розібрати його з експертами/ками та отримай підтвердження участі у тренінгу. 

Кількість місць обмежена. 

Реєстрація на онлайн-тренінг за цим посиланням: Онлайн-практикум “Як написати резюме та успішно пройти співбесіду”  careerhub.in.ua/job-interview-training/

Організатори і партнери: Career Hub і Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» в межах програми «Мріємо та діємо». Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Центром «Розвиток КСВ», Будуємо Україну разом (БУР), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Партнером є Міністерство молоді та спорту України.

Медіапартнером тренінгу є журнал для підлітків «Однокласник».

Career Hub – експертна платформа Центру «Розвиток КСВ», яка об’єднує молодь, роботодавців, державні органи та освітні заклади для кар’єрного розвитку молоді – від школи до успішної реалізації у професії.


Nach oben