Ярмарок вакансій "ХНАДУ 2019"

28 листопада 2019 року в Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті відбувся щорічний Ярмарок вакансій, організатором якого виступив відділ організації сприяння працевлаштуванню студентів при підтримці ректорату університету. Генеральний партнер заходу - Обласний центр зайнятості, інформаційний партнер – сайт «Робота в Харкові».

Всіх учасників Ярмарку вакансій «ХНАДУ- 2019» урочисто привітали ректор університету проф.. А.М.Туренко, директор Харківської обласної служби зайнятості проф.. В.Л. Міненко, випускники ХНАДУ: Заступник начальника Служби автомобільних доріг в Харківській області С.М.Пляка, Головний інженер ДП «Облавтодор»  І.М.Лялюк та начальник відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Харківській області, старший лейтенант М.М.Кульбачна. 

В заході взяли участь близько 400 студентів та представлені 50 компаній. Серед підприємств, що відвідали Ярмарок вакансій,  були представники дорожньої, автомобільної, машинобудівної галузей. В заході також взяли участь ІТ компанії, Управління патрульної поліції, виробничі підприємства, логістичні компанії, що зацікавлені у випускниках університету. 

Слід зазначити, що щорічний захід «Ярмарок вакансій ХНАДУ 2019» викликав великий інтерес як зі сторони студентів так і зі сторони підприємств-роботодавців та став значним мотиваційним фактором для студентів всіх спеціальностей.

В рамках заходу було проведено декілька тренінгів, семінарів, проведено цікаві презентації підприємств.

Дякуємо всім за підтримку та активну участь у  Ярмарку вакансій «ХНАДУ-2019».


Nach oben